facebook-icontwitter-iconyoutube-icon

Adres en Routebeschrijving

Adres

De thuisbasis van SportIDNieuwegein is Sport– en evenementencomplex Merwestein
Sport– en Evenementencomplex Merwestein
Merweplein 1
3432 GN Nieuwegein
Tel. 030 6004260

Sport– en Evenementencomplex Merwestein!

Al jaren zijn wij een toonaangevende locatie waar gasten vertrouwen op een veilige en betrouwbare uitoefening van sport-, beweeg– en zwemactiviteiten. Door de uitgebreide ondersteuning van horeca– en zaalfaciliteiten biedt ons complex uitstekende mogelijkheden voor vergaderen en alle denkbare evenementen. Van zwemlessen, sporttoernooien, sportieve bedrijfsuitjes, dance feesten tot vergaderen, op onze website vindt u alle informatie over de verschillende mogelijkheden.

Klik hier www.merwestein.nl
 

 

Met het openbaar vervoer

Voor inlichtingen over de vertrektijden van het openbaar vervoer kun je bellen met het informatienummer 09009292 of kijken op www.9292.nl.

Sneltram

Vanaf het Centraal Station in Utrecht neem je de sneltram Utrecht-Nieuwegein/Zuid. Uitstappen bij halte Nieuwegein-Merwestein. Je neemt de trap aan de parkzijde naar beneden. Onderaan deze trap ga je gelijk rechts, je loopt nu onder het viaduct door. Ga de eerste rechts (langs het sport/speelveldje) en loop vervolgens rechtdoor totdat je Merwestein aan je rechterhand ziet. De ingang van het complex bevindt zich aan de andere kant, je kunt er links omheen lopen. Vanaf de tramhalte Merwestein is het ca. 5 minuten lopen naar het sport– en evenementencomplex.

Streekbus

Vanuit Utrecht Centraal Station kun je verschillende bussen nemen naar Merwestein. Voor het actuele en meest complete overzicht hiervan verwijzen wij je graag naar www.9292ov.nl.