Home » Doelgroepen » Bewegen op recept

Bewegen op recept

VOOR EN MET ZORGPARTNERS
Als een huisarts constateert dat bewegen mogelijk een oplossing is voor jouw klacht, schrijft hij Bewegen Op Recept uit. Tijdens een intakegesprek met een leefstijladviseur – meestal een fysiotherapeut, verpleegkundige of praktijkondersteuner – wordt gekeken welke vorm van bewegen het best bij je past. Bijvoorbeeld aerobics op recept of wandelen op recept. Bewegen Op Recept gebeurt altijd onder begeleiding van een deskundige sportinstructeur.

Kijk in de activiteitenkalender voor het actuele aanbod. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de buurtsportcoach.

Het Bewegen Op Recept programma word landelijk uitgevoerd in meerdere gemeenten in Nederland. Om elkaar hierin te versterken en de opgedane kennis te delen, organiseerde SportID Nieuwegein samen met Gezondheidscentrum De Roerdomp, het Mulier Instituut, en Kenniscentrum Sport de eerste Landelijke kennisdag Bewegen Op Recept. Alle informatie, notities, presentaties en samenvattingen van deze dag zijn nu beschikbaar ter inzage.

Was je erbij? Of wil je graag weten wat er allemaal besproken is? Klik dan hieronder om alle informatie te kunnen bekijken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!