Bewegen met Plezier

Meerdere dagen per week

Samen bewegen op je eigen niveau

Bewegen met Plezier heeft leuke activiteiten voor iedereen op zijn eigen niveau. Plezier staat hierbij centraal met na afloop de gelegenheid voor een kopje koffie/thee. De eerste les is gratis. Daarna kost een les € 2,50. De groepen hebben allemaal hun eigen specialiteit waardoor elke groep anders is. Dit alles onder leiding van een professional. Kijk hieronder naar het aanbod:

Bewegen met Plezier – Dans

Shirley Weltevreden-Vanenburg danst al vele jaren en is eigenaresse van de Dansfabriek. Ze geeft dan ook met veel plezier en enthousiasme les aan de Bewegen met Plezier groep op de donderdag. In de lessen komen balans, kracht, lenigheid en conditie oefeningen aanbod. Dit alles door middel van dansen en bewegen op muziek.

Bewegen met Plezier – Fit & Balans

Bryan Weltevreden heeft veel ervaring als personal trainer. Hij vindt het leuk om mensen te begeleiden en ze te helpen met lichamelijke klachten. In deze groep wordt er veel gewerkt aan kracht, conditie en balans. Balans is een groot aandachtspunt in deze groep. Door middel van groep- en individuele oefeningen zorgt Bryan dat u fit en in balans bent.

Bewegen met Plezier – Op maat

In samenwerking met Movactor en Reinaerde is er Bewegen met Plezier – Op maat gestart. Iedereen met en zonder beperking is welkom in deze groep. John van Hoeven is een ervaren trainer die met veel plezier en enthousiasme deze groep begeleidt. In de lessen wordt er veel gewerkt met verschillende bal en tafeltennis vormen.

Bewegen met Plezier – Dementie

In samenwerking met het Geinsche Hof is er Bewegen met Plezier – Dementie gestart. Ouderen met dementie/alzheimer zijn van harte welkom in deze groep. John van Hoeven geeft de training. John is een zeer ervaren trainer die leuke laagdrempelige bal- en tafeltennis vormen bedenkt die passen bij de groep. De les is één keer in de maand. Heb je interesse? Vraag dan na op welke datum de eerst volgende les plaatsvindt.

Bewegen met plezier – Biljart

Een leuk stel heren is op de maandagochtend met veel enthousiasme gestart met biljarten. Biljarten is een sport die iedereen kan beoefenen en het is nog leuk ook! Co Timmer is de trainer van de groep en houdt iedereen scherp.

Bewegen met Plezier – Met bal

Handbalvereniging Nieuwegein (HVN) organiseert leuke Bewegen met Plezier – Met bal lessen. Onder leiding van Rien van Deutecom wordt er bewogen met, maar ook zonder, bal vormen. Plezier, spel en gezelligheid staan voorop in deze gezellige groep met na afloop een kopje koffie en/of thee.

 

Bewegen met Plezier – Sport4fun

Sport4fun is een beweegactiviteit in de wijk Wijkersloot. Sport4fun is een gezellige groep mensen die sporten in de sportzaal Wijkersloot. Onder begeleiding van een trainer wordt er elke week een andere sport beoefend, zodat de trainingen altijd heel afwisselend zijn. Sport en gezelligheid staan bij deze activiteit centraal.