Op je Gezondheid

Maandag, woensdag en donderdag

Als je regelmatig beweegt, zit je lekker in je vel. De gemeente, zorgverzekering VGZ en SportID ondersteunen Nieuwegeiners met een gemeentepolis om meer te gaan bewegen. Dit betekent dat inwoners met een gemeentepolis 3 maanden gratis en onder begeleiding mogen sporten. Samen met de inwoner bekijkt de buurtsportcoach van SportID welke vorm van bewegen bij hem/haar past.

Tijdens de activiteit staan plezier, samen bewegen, begeleiding vanuit een trainer en variatie in sport- en spelvormen centraal. Zo worden er verschillende laagdrempelige beweegactiviteiten aangeboden. Denk aan sport & spel, wandelen, balsporten en krachtoefeningen. De beweegactiviteiten kunnen binnen en buiten plaatsvinden. De onderstaande beweegactiviteiten zullen starten bij voldoende deelnemers en zal aangepast worden naar de op dat moment geldende coronamaatregelen, zodat iedereen veilig kan bewegen.

 

Wil je meer informatie of graag meedoen met een beweegactiviteit? Neem dan contact op met buurtsportcoach Julia van Weelden via j.vanweelden@merwestein.nl of via 06-43102160.