(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl+ '&gtm_auth=4heTulZVvzbW4d6cYJ3BHw&gtm_preview=env-2&gtm_cookies_win=x';f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TPF849M'); Recreatief zwemmen - Sport ID
Home » Activiteiten » Recreatief zwemmen

Recreatief zwemmen

Van zaterdag 20 juli t/m 01 september 2019

KOM JIJ LEKKER SPETTEREN EN SPELEN TIJDENS HET RECREATIEF ZWEMMEN?

Deze zomervakantie kun je je natuurlijk weer helemaal uitleven in Sport- en Evenementencomplex Merwestein. Lekker van de glijbaan glijden, chillen in het bubbelbad en deinen op de golven, het kan allemaal. Neem je kids lekker mee, verzamel je vrienden en vriendinnen en geniet van een heerlijk dagje Merwestein!

De openingstijden zijn afgestemd op de zomervakantie, dus check de website van Merwestein om zeker te weten dat je lekker kunt gaan zwemmen. Benieuwd naar de kosten? Kijk even hier om de prijzen te bekijken. Kom lekker genieten van alles wat Merwestein te bieden heeft! Tot snel!