Home » Activiteiten » VOETBALVIERDAAGSE

VOETBALVIERDAAGSE

26 t/m 29 augustus 2019

DOE JIJ MEE MET DE VOETBALVIERDAAGSE?

De Voetbal4daagse inschrijving is gesloten, heel veel plezier gewenst bij het evenement!

In de week van 26 augustus 2019 t/m 29 augustus 2019 wordt de voetbalvierdaagse georganiseerd door J.S.V. Nieuwegein in samenwerking met SportID. Deze heerlijke voetbalweek is bestemd voor alle kinderen uit Nieuwegein van 6 t/m 13 jaar. Wat gaan we doen? Er zal iedere dag getraind en gevoetbald worden, maar er is ook ruimte voor andere hele leuke activiteiten.

Iedereen die meedoet zal door de organisatie van de voetbalvierdaagse in een team worden ingedeeld. Hierover kan niet worden onderhandeld, we proberen het eerlijk te verdelen zodat het een hele leuke week wordt. Alle kinderen die deelnemen worden gemixt en in hun eigen leeftijdscategorieën ingedeeld. Het kan zijn dat niet bij je eigen (voetbal) team vriendjes zit, maar in deze voetbalweek heb je er zo weer nieuwe vrienden bij!

Informatie over de voetbalvierdaagse:

  • Wat is de activiteit: Voetballen, trainen en andere leuke activiteiten;
  • Voor wie: Alle kinderen uit Nieuwegein van 6 t/m 13 jaar;
  • Wanneer: Maandag 26 augustus 2019 t/m donderdag 29 augustus 2019;
  • Locatie: Voetbal vereniging J.S.V. Nieuwegein (Google Maps locatie);
  • Kosten: De kosten voor deze week bedragen € 20,00,- per kind.

 

Inschrijven voor de voetbal4daagse:

Je kunt je inschrijven voor de voetbalvierdaagse door het formulier onder deze pagina in te vullen. Echter kun je je ook inschrijven op de inschrijfavonden bij J.S.V. zelf:

  • Bij J.S.V. Nieuwegein: 11 mei van 15.00 tot 16.00 uur;
  • Bij J.S.V. Nieuwegein: 19 mei van 10.00 tot 11.00 uur.

 

Je inschrijving is pas definitief als je betaald hebt. Je kunt de € 20,00,- overmaken op volgend rekeningnummer: Rabobank; NL40RABO0381084108 t.n.v. Voetbalvereniging J.S.V. onder vermelding van naam, (indien van toepassing verenigingsteam) en leeftijd.

Ook kun je je tijdens de inschrijf momenten bij J.S.V. Nieuwegein contant betalen.

Opgeven als vrijwilliger?

Ben je tussen de 14 en 18 jaar en vindt je het leuk om een team te begeleiden, geef je dan op als leider! Ook ouders zijn natuurlijk van harte welkom als vrijwilliger. Voor vragen en of aanmelding als vrijwilliger kunt u contact opnemen met de buursportcoach van Galecop: Esther Jansen via e-mail e.jansen@merwestein.nl