Home » Activiteiten » Voetbalvierdaagse

Voetbalvierdaagse

23 t/m 26 augustus 2021

DOE JIJ MEE MET DE VOETBALVIERDAAGSE?

In de zomervakantie van 2021 is het weer zover, het Voetbal4daagse toernooi gaat weer van start! Helaas heeft het toernooi vorig jaar niet kunnen plaatsvinden, maar daarom kijken we extra uit naar deze editie. Houd jij van voetballen en wil je meestrijden voor het kampioenschap? Ga de uitdaging aan en schijf je in via onderstaand formulier.

Voor wie

Alle kinderen van 6 t/m 13 jaar uit Nieuwegein. De teamindelingen worden willekeurig gemaakt door de organisatie op basis van het geboortejaar van de deelnemers. Er worden geen verzoeken aangenomen om met vriendjes/vriendinnetjes in hetzelfde team te spelen. De inschrijving is geopend tot zaterdag 31 juli 2021.

Datum/tijd

De voetbal4daagse vindt plaats van maandag 23 augustus tot en met donderdag 26 augustus zowel in de ochtend als in de middag. Woensdag 25 augustus gaan we alleen in de ochtend voetballen.

Locatie

Voetbalvereniging JSV Nieuwegein
Adres: Sportpark Galecop 1
Postcode: 3438 HX
Stad: Nieuwegein

Kosten

De kosten voor deelname bedraagt €20 per persoon en dient overgemaakt te worden op het volgende bankrekeningnummer: Voetbalvereniging J.S.V. NL40RABO0381084108

Geef bij de omschrijving van de betaling aan de naam van de speler zodat de organisatie weet dat de deelnemer betaald heeft. Mocht de betaling van inschrijving twee weken voorafgaand aan het evenement nog niet overgemaakt zijn, dan kan de organisatie de inschrijving niet accepteren.

Covid-19

Natuurlijk hopen wij op vier prachtige voetbaldagen bij JSV, maar bovenstaande activiteit is onder voorbehoud vanwege het coronavirus. De activiteit kan wijzigen door aangescherpte maatregelen in verband met het Corona virus. De organisatie zal de geldende maatregelen in acht nemen tijdens de uitvoering van het evenement.

Informatie/inschrijven

Lees bovenstaande informatie goed door voor je het inschrijfformulier verstuurt. Je inschrijving is pas definitief als de kosten voor de deelname is overgemaakt. 1 week voorafgaand aan het evenement krijgen alle deelnemers het speelschema en de laatst praktische informatie toegestuurd.

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact op met buurtsportcoach Esther Jansen via e.jansen@merwestein.nl 

Voetbalvierdaagse