13-12-2017

Mini-WK zaalvoetbal

Wat is het Mini-WK zaalvoetbal?
Een sportief, gezellig en leuk zaalvoetbal evenement voor jongens en meisjes uit Nieuwegein. Deelnemers kunnen hun eigen team (van minimaal 4 tot maximaal 6 spelers) maken. Alle teamleden moeten in dezelfde leeftijdscategorie vallen. Er is een aparte competitie voor jongens en voor meisjes. Het is ook mogelijk een mix team in te schrijven met zowel jongens en meisjes, dit team zal spelen in de categorie van de jongens.

Waar wordt het Mini-WK gehouden?
In Sport- en Evenementen Complex Merwestein;
Merweplein 1, 3432 GN, Nieuwegein: Klik hier voor een route beschrijving.

Wanneer is het Mini-WK? En wat is de dagindeling?
Globaal duurt elke dag van 10.00-16.00 uur, afhankelijk van het aantal ingeschreven teams.

Dinsdag 2 januari voor de volgende categorieën:

  • Jongens 6 & 7 jaar (Maximaal 8 teams)
  • Meisjes 6, 7, 8 jaar (Maximaal 8 teams)
  • Meisjes 9, 10, 11, 12 jaar (Maximaal 8 teams)

Donderdag 4 januari voor de volgende categorieën:

  • Jongens 8 & 9 jaar (Maximaal 12 teams) HELAAS IS DEZE CATEGORIE VOL
  • Jongens 10, 11, 12 jaar (Maximaal 12 teams) HELAAS IS DEZE CATEGORIE VOL

Vrijdag 5 januari voor de volgende categorieën: 

  • Jongens & Meiden van klas 1, 2, 3 middelbaar onderwijs (Maximaal 8 teams)
  • Mannen & Vrouwen volwassenen (Maximaal 10 teams)*

*De categorie van volwassenen speelt op vrijdag 5 januari speelt van 18.00-21.00 uurOm het voetbalfeest compleet te maken, kun je voorafgaand aan wedstrijden gebruik maken van  een aanbieding om gezellig samen te eten. Dit kost € 8.50 en hiervoor kun je kiezen uit:Saté + frites of Schnitzel + frites of  Vega salade met brie-appel-pijnboompit- balsamico dressing + 1 Consumptie (fris/bier/wijn/koffie) Wil je hier gebruik van maken met je team? Geef dit dan aan bij de inschrijving. Na de wedstrijden is er nog een drankje en een hapje in de brasserie, dus nog een goede reden om lekker te blijven hangen en een gezellige avond te hebben met je voetbalmaten!

Welke kosten zijn er voor deelname aan het Mini-WK?
Deelname aan het toernooi is gratis. 

Aanvullende informatie:
Bij onvoldoende inschrijvingen in een categorie kan de situatie ontstaan dat er niet deelgenomen kan worden. De inschrijving sluit op vrijdag 15 december 2017 om 18.00 uur, wees er snel bij want vol = vol. Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail aan l.vanadrichem@merwestein.nl

Inschrijven:
Lees bovenstaande informatie goed door voor je het inschrijfformulier verzend. Na verzending ontvang je een kopie van het ingediende formulier per e-mail, dit is de bevestiging van ontvangst. De inschrijving is pas definitief als je een bevestigingsmail krijgt met daarin aanvullende informatie en de naam van het team wat je vertegenwoordigt.

Vul de gegevens van de begeleider/contactpersoon in op het formulier. Vul in het vraag/opmerkingen veld de volgende gegevens van de deelnemers in:

  • Leeftijdscategorie waarin het team meedoet;
  • Minimaal 4x en maximaal 6x: (naam), (leeftijd), (voetbalvereniging), (team). 

Inschrijven Mini-WK zaalvoetbal