Home » De NOC*NSF Nationale Sportweek in Nieuwegein » De Nationale Sportweek – Inclusief sporten

De Nationale Sportweek – Inclusief sporten

Doe jij ook op dinsdag 22 september mee met het uniek beweegplein? Op deze dag zal het aangepaste sportaanbod helemaal in de spotlights staan, waar iedereen van jong tot oud, met èn zonder handicap aan mee kan doen is. Ervaar samen het unieke aanbod, met een breed scala aan aangepaste sporten en beleef hoe het is om te sporten met een beperking! En dat allemaal gratis! Uiteraard met in achtneming van alle corona maatregelen.

PROGRAMMA

Dinsdag 22 september van 14:00 – 16:00 uur bij Sport- en Evenementencomplex Merwestein

Doe mee met rolstoelvaardigheid, handbiken, rolstoelbasketbal en zitvolleybal en beleef hoe het is om te sporten met een beperking!


Online beweeguur

Voor de “thuisblijvers” zal er een online beweeguur worden aangeboden waarin onder andere Beatz Dance Studio met dansen en Zoomers Yoga met stoelyoga aan de hand van een leuke interactieve de les zullen aanbieden. Houd onze socials hiervoor goed in de gaten! Klik op het plaatje of de volgende link: Online Beweeguur


Parasporters langs op basisscholen

Op verschillende basisscholen in Nieuwegein zullen er parasporters langs gaan om hun verhaal te vertellen in de klas om de kinderen op deze manier op een positieve manier te inspireren.


INFORMATIE/AANMELDEN

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een e-mail: r.poggenwisch@merwestein.nl of bel ons op: 030-6004267. Aanmelden? Vul onderstaand formulier in:

Nationale Sportweek Nieuwegein - Inclusief Sporten

PARTNERS NATIONALE SPORTWEEK – INCLUSIEF SPORTEN

Onze partners helpen ons om deze dag mogelijk te maken, we stellen ze graag aan jullie voor:

NOC*NSF | Gemeente Nieuwegein | Uniek Sporten | Sport- en Evenementencomplex Merwestein | SportID | Verbindion