Columns

12 april, 2024, Bart de Waardt

Een gezonde leefstijl? Uitdagender dan ooit tevoren!

Is de juiste balans moeilijk te vinden? Die vraag durf ik wel te beantwoorden: ‘Ja!’ Zoveel verleidingen op het gebied van voeding en te weinig bewegen liggen op de loer.

Lees Meer

5 april, 2024, Jennifer Luttikhuizen

Wat kan samenwerken toch krachtig zijn

Je zult waarschijnlijk snel de posters en flyers van het Kinderplatform zien hangen voor de meivakantie, het resultaat van een goede samenwerking!

Lees Meer

29 maart, 2024, Ron Kruiswijk

Samen zijn en maken wij Atverni

Wanneer we samenwerken en elkaar ondersteunen, versterkt dit het verenigings-gevoel en draagt het bij aan een gezonde en bloeiende sportomgeving.

Lees Meer

22 maart, 2024, Esther Jansen

Geluksgevoel dankzij sport en bewegen

Soms is het niet eens de weg naar sportparticipatie die hobbelig is, maar het hele leven. Tijdens een beweegintake kan je hele gevoelige gesprekken hebben.

Lees Meer

15 maart, 2024, Renske Klinkert

De kracht van sport die iedereen moeten voelen!

Samenwerken gaat altijd met ups en downs, maar tijdens een mindere periode weet je pas echt wat je aan elkaar hebt en kom je er vaak sterker uit.

Lees Meer

8 maart, 2024, Frouke Kleijn

De mentale gezondheid van onze jeugd en jongvolwassenen gaat achteruit

Jongeren willen voldoen aan de verwachtingen van anderen, vinden het lastig om nee te zeggen of hebben het idee dat ze altijd bereikbaar moeten zijn.

Lees Meer

1 maart, 2024, Ton Bothoff

Toekomstbestendige sportvoorzieningen

Met de ontwikkeling van Merwestein als een concrete stap, hopen wij een voorbeeld te zijn voor toekomstige ontwikkelingen van sportvoorzieningen.

Lees Meer

23 februari, 2024, Bo Dijkhorst

JA! Het schoolzwemmen moet weer verplicht worden!

JA! Het schoolzwemmen moet weer verplicht worden! Hoe mooi zou het zijn als alle kinderen in groep 6 minimaal zwemdiploma A hebben.

Lees Meer

16 februari, 2024, Robin Poggenwisch

Virtual Reality, ook voor 55+ en rolstoelgebruikers

Het leuke aan Virtual Reality is dat het geschikt is voor alle doelgroepen. Voor kinderen, families, 55+ en ook voor rolstoelgebruikers!

Lees Meer

9 februari, 2024, Jimte Poelman

Los bij elkaar

Verenigingen gaan een nieuwe fase in waarin ze experimenteren met nieuwe vormen. Gaan de leden ook samenkomen binnen deze nieuwe wereld?

Lees Meer