Buiten Bingo

Meerdere dagen en tijdstippen

Je kan de buiten Bingo! op verschillende manieren spelen. Je kan het individueel spelen maar ook samen met iemand en er een wedstrijd van maken. Zie hier onder de verschillende manieren om de Bingo! te spelen:

1) Ga lekker naar buiten en ga in de omgeving opzoek naar alle figuren die op jouw Bingokaart staan! Heb je er een gevonden dan kruis je deze af. Heb je ze allemaal gevonden dan heb je Bingo!

2) Ga elke dag buiten opzoek naar één rijtje (horizontaal, verticaal, diagonaal) op de Bingokaart. Heb je er een gevonden dan kruis je deze af. Heb je ze uiteindelijk allemaal gevonden dan heb je Bingo!

3) Ga in het bos/ park opzoek naar alle figuren die op de Bingokaart staan. Heb je er een gevonden dan kruis je deze af. Heb je ze allemaal gevonden dan heb je Bingo!

4) Je kan er ook een wedstrijd van maken ga samen met iemand naar buiten en kies allebei een ander rijtje (horizontaal, verticaal, diagonaal) en kijk wie er het snelste zijn rijtje vol heeft. Degene die zijn rijtje als eerste vol heeft en Bingo! roept heeft gewonnen.

Download de Buiten Bingo

Heel veel plezier!